Linkonsult
responsive

Tjänster

Webdesign

Vi skapar stilrena och funktionsenliga webbplatser till företag, föreningar och privatpersoner. Att synas på internet är en viktig del av marknadsföringen idag. Vi följer de webbstandarder som finns vilket resulterar i optimerade webbplatser som är funktionella och stabila. Vi kan göra både stora och små projekt. Priset varierar beroende på vad ni önskar. Vi är med från start till slut och hjälper även till med webbhotell och domänadressen.

Mobilanpassade

Med en mobilanpassad webbsida ser du till att det är snyggt och enkelt att navigera runt på hemsidan även på mobiltelefoner och tablets. Det är också viktigt att anpassa kontaktformulär, beställningssidor, mm för att underlätta för era besökare. Naturligtvis ser vi till att er sida är optimerade för olika skärmupplösningar.

SEO - Sökordsoptimering

Syns du inte, finns du inte. När din hemsidan är klar och du är nöjd med den är det viktigt att "ranka" så högt som möjligt hos bl.aa Google. SEO har visat sig vara en av de mest effektiva metoderna för marknadsföring på Internet. Här hjälps vi åt då en av de viktigtaste aspekterna är informativa texter som speglar det ni vill nå ut med.